JuistBeter

Home Dr. Bach Werking Gebruik Voor wie Contact

De werking
"De bloesems die hier worden beschreven hebben een weldadige werking en veroorzaken geen verslechtering of verkeerde reacties, doordat ze alleen maar heilzaam werken." Edward Bach schreef deze woorden in 1930.

Menselijke en voor ieder herkenbare gevoelens kunnen je dagelijks functioneren behoorlijk be´nvloeden. Je waardering voor de kwaliteit van je leven in termen van individueel welzijn, gezond zijn, het samenleven met anderen, maatschappelijke betrokkenheid kan bepaald worden door die zelfde gevoelens.
Bach Bloesems kunnen ons helpen bij de bewustwording en overwinning van deze gevoelens. Door de balans die ontstaat wordt de zelfgenezende kwaliteit, die ieder mens heeft, gestimuleerd en worden klachten, symptomen of ziekte positief be´nvloed. Je hoeft geen grote problemen te hebben om baat te kunnen hebben bij deze geneeswijze, de remedies zijn ook preventief te gebruiken bijvoorbeeld bij een te verwachte moeilijke tijd, bij veranderingen, examens of tijdens grote drukte. Ze helpen dan om een evenwicht te bewaren.